Elfogyott

Teafa 10 ml

590 Ft

Elfogyott

Leírás

100% tisztaságú természetes illóolaj

Antibakteriális, fertőtlenítő hatású teafa illóolaj sok pozitív tulajdonsága mellett antiszeptikus hatása kiemelkedő. Jellegzetes, friss, kámforos illata és halvány sárgás színe van vagy teljesen színtelen, átlátszó is lehet.

Jól keverhető az alábbi olajokkal: borsmenta illóolaj, citrom illóolaj, elukaliptusz illóolaj, levendula illóolaj, zsálya illóolaj, rozmaring illóolaj, római kamilla illóolaj.

A Gladiolus illóolaj termékcsalád lehetővé teszi, hogy az eddigi felhasználási módok mellett a minőségi illóolajok ezentúl a takarításhoz, a mosáshoz és az általános (vegyszermentes!) tisztításhoz is kiváló segítőtársak legyenek.

Egyre több fogyasztó használ otthon a mosáshoz öblítőként illóolajat (pl. rózsa olajat), egyre többen alkalmazzák felmosáshoz (pl. fenyő illóolajat), és egyre többen alkalmazzák bútorápolóként is az illóolajat. Az érző és gondolkodó, felelősségteljes emberek mind nagyobb csoportja tapasztalja meg, hogy az otthoni makulátlan tisztaság úgy is elérhető, ha visszatérünk az eredendően tiszta és ősi, tradicionális eszközök alkalmazásához.

Figyelmeztetés! Az illóolajok használata előtt mindig végezzünk bőrpróbát, különösen kisgyermekek esetében. Ügyeljünk, hogy az illóolajok ne kerüljenek gyermek kezébe. Csak külsőleges használatra. Élelmiszerbe nem keverhetők. Az illóolajok allergéneket tartalmaznak!

További információk

méret

500ml

Kapcsolat

Gyors kapcsolat felvétel

0
0

Start typing and press Enter to search