Gondolva azokra a fogyasztókra, akiknek nem csak a termékek környezetbarát összetevői, hanem azok környezetbarát csomagolása is számít, döntöttünk úgy, hogy elindítjuk az Ökomódszer Benita vállalkozást, mely Magyarországon elsőként csomagolja a mosó- és tisztítószereket üvegbe, illetve utántöltőként papírba.

Egyre népszerűbbek a környezetbarát vagy öko tisztítószerek, melyek nem tartalmaznak kemikáliákat és sem az előállításuk, sem a felhasználásuk során nem kerül károsanyag a környezetbe. Ha megnézzük ezeknek a termékeknek a csomagolását, ami az esetek nagy részében műanyag flakon, valójában csak fél sikert értünk el azzal, hogy ilyen termékeket használunk.

Az öko módszerek lényege az, hogy  – többek között – a házimunkát néhány összetevőből álló környezetbarát tisztítószerrel végezzük el, a lehető legkevesebbet ártva az egészségünknek és a környezetünknek, melyhez hozzátartozik az is, hogy minimálisra csökkentsünk a háztartásból származó hulladékot.

Célunk, hogy minél szélesebb körben tegyük újra ismertté azokat a természetes tisztítószereket, melyeket nagyanyáink is használtak, mindezt összekötve a zero waste szemléletmóddal.

Kapcsolat

Gyors kapcsolat felvétel

0
0

Start typing and press Enter to search