Elfogyott

Levendula illóolaj 10 ml

590 Ft

Elfogyott

Leírás

100% tisztaságú természetes illóolaj

Antibakteriális, gombaölő illóolaj, a világ legkedveltebb parfüm-alapanyaga. Fűszeres illata szinte mindenki előtt ismert.

A Gladiolus illóolaj termékcsalád lehetővé teszi, hogy az eddigi felhasználási módok mellett a minőségi illóolajok ezentúl a takarításhoz, a mosáshoz és az általános (vegyszermentes!) tisztításhoz is kiváló segítőtársak legyenek.

Egyre több fogyasztó használ otthon a mosáshoz öblítőként illóolajat (pl. rózsa olajat), egyre többen alkalmazzák felmosáshoz (pl. fenyő illóolajat), és egyre többen alkalmazzák bútorápolóként is az illóolajat. Az érző és gondolkodó, felelősségteljes emberek mind nagyobb csoportja tapasztalja meg, hogy az otthoni makulátlan tisztaság úgy is elérhető, ha visszatérünk az eredendően tiszta és ősi, tradicionális eszközök alkalmazásához.

Felhasználási javaslat:

Házi készítésű tisztítószerbe: felmosóvízbe, vízkőoldó szerbe, általános felülettisztítóba csöpögtessünk antibakteriális, fertőtlenítő hatású illóolajat.

Légfrissítő oldat készítése: 500ml oldat készítéséhez csepegtessünk 50ml alkoholba 15-25 csepp illóolajat, tetszés szerint többfélét is lehet. Jól keverjük el az olajat az alkoholban. Egy tiszta szórófejes flakonba öntsünk 450ml tiszta vizet, erre öntsük az alkoholos keveréket, majd jól rázzuk össze.

Textilöblítő készítése: Egy evőkanál 10%-os ecetbe cseppentsünk 10-20 csepp  illóolajat a kívánt illatból, helyezzük a mosógép öblítőszeres tartályába.

Figyelmeztetés!

Az illóolajok használata előtt mindig végezzünk bőrpróbát, különösen kisgyermekek esetében. Ügyeljünk, hogy az illóolajok ne kerüljenek gyermek kezébe. Csak külsőleges használatra. Élelmiszerbe nem keverhetők. Az illóolajok allergéneket tartalmaznak!

Kapcsolat

Gyors kapcsolat felvétel

0
0

Start typing and press Enter to search

100% tisztaságú illóolaj, antibakteriális, fahéj, fertőtlenítő, környezetbarát, öko, ökomódszer, Benita100% tisztaságú illóolaj, antibakteriális, fertőtlenítő, környezetbarát,narancs, ökomódszer, Benita