Elfogyott

Szódabikarbónához üveg spray 0,5 l

1 990 Ft

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Szódabikarbóna alapú tisztítószerhez átlátszó szórófejes üres üveg 500 ml

Szeretnéd magad készíteni tisztítószereidet anélkül, hogy műanyag flakont használnál? Megoldásként itt az előre felcímkézett, dekoratív szórófejes üveg! Biztosan előfordult már Veled is, miután elkészítetted a természetes alapanyagokat tartalmazó tisztítószeredet, hogy elfelejtetted megjelölni mit is tartalmaz. A Benita üvegek nem csak azt jelölik, milyen alapanyagot használtál a készítés során, hanem azt is, hogy az mire használható.

Nem kell mást tenned, mint feloldani fél liter langyos vízben 1 evőkanálnyit az adott alapanyagból, majd összerázni és már kész is a használatra! Igény esetén csepegtess bele kedvenc illóolajodból!

Tudtad, hogy ezzel a módszerrel mennyi műanyag flakont válthatsz ki?

1 púpos evőkanál szódabikarbóna kb 25 g, vagyis 1000 g-os kiszerelésből 40 db fél liternyi tisztítószert tudsz elkészíteni, azaz 40 db fél literes műanyag szórófejes flakont helyettesíthetsz ezzel az egyetlen üveggel.

A szódabikarbóna (NaHCO3) enyhén lúgos, kézmeleg vízben jól oldódó anyag. Jó nedvszívó, zsíroldó és szagtalanító hatású, a környezetre ártalmatlan. Kevésbé lúgos mint a mosószóda, és jobban oldódik a vízben. Általános felülettisztító, zsíroldó, szagtalanító, légfrissítő, csempe, hűtő, edény, sütő, szaniter tisztító.

Kapcsolat

Gyors kapcsolat felvétel

0
0

Start typing and press Enter to search

benita, csatos üveg, hulladékmentes, környezetbarát, öko, szódabikarbóna, zero waste, ökomódszer