Elfogyott

Mosószódához üveg spray 0,5 l

1 990 Ft

Elfogyott

Leírás

Mosószóda alapú tisztítószerhez átlátszó szórófejes üres üveg 500 ml

Szeretnéd magad készíteni tisztítószereidet anélkül, hogy műanyag flakont használnál? Megoldásként itt az előre felcímkézett, dekoratív szórófejes üveg! Biztosan előfordult már Veled is, miután elkészítetted a természetes alapanyagokat tartalmazó tisztítószeredet, hogy elfelejtetted megjelölni mit is tartalmaz. A Benita üvegek nem csak azt jelölik, milyen alapanyagot használtál a készítés során, hanem azt is, hogy az mire használható.

Nem kell mást tenned, mint feloldani fél liter langyos vízben 1 evőkanálnyit az adott alapanyagból, majd összerázni és már kész is a használatra! Igény esetén csepegtess bele kedvenc illóolajodból!

Tudtad, hogy ezzel a módszerrel mennyi műanyag flakont válthatsz ki?
1 evőkanál mosószóda kb 20 g, vagyis 500 g-os kiszerelésből 25 db fél liternyi tisztítószert tudsz elkészíteni, azaz 25 db fél literes műanyag szórófejes flakont helyettesíthetsz ezzel az egyetlen üveggel.

Mosószódás spray, felületek tisztításához: egy evőkanál mosószódát oldjunk fel fél liter langyos vízben, amellyel tisztítható a kívánt felület. Hagyjuk hatni pár percig, majd öblítsük le vízzel vagy töröljük le vizes ronggyal. Igény esetén csepegtessünk pár csepp illóolajat az oldathoz. Kárpittisztítás: fújjuk az oldatot a tisztítandó felületre, hagyjuk hatni pár percig, majd nedves szivaccsal dörzsöljük át. Javasolt előtte színpróbát végezni.

A mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító, zsíroldó, áztató és tisztítószer. Meleg vízben jól oldódó, az erősen lúgos kémhatású nedvszívó porból igen kis mennyiség is elegendő. Gyártása során nem keletkezik a környezetre ártalmas melléktermék, használat után pedig lebomlik.

A házi tisztítószer is fénytől védett helyen, gyermekektől elzárva tartandó!

Termék adatai:

Anyaga: üveg
Szórófej: műanyag
Mérete:
Magasság szórófejjel együtt: 23 cm
Átmérő: 7,5 cm

Kapcsolat

Gyors kapcsolat felvétel

0
0

Start typing and press Enter to search